مرورگر شما برای نمایش این سایت قدیمی است. برای مشاهده سایت از سایر مرورگرها استفاده نمایید یا جهت بروزرسانی کلیک کنید.

همچنین میتوانید PDF نشریه را از لینک زیر دریافت نمایید.

شماره خبر: 3363169357687906872

رژیم غذایی با چاشنی آنتی‌بیوتیک!

انتخاب و مصرف مواد غذایی مناسب می‌تواند تا حدودی در رفع عوارض جانبی مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها و همچنین تسریع و روند درمان کمک‌کننده باشد.

مصرف پروبیوتیکها و پریبیوتیکها در حین مصرف آنتیبیوتیکها و پس از آن به حفظ تعادل جمعیت باکتری در روده کمک میکند. این ترکیبها برخی از عوارض جانبی آنتیبیوتیکها از قبیل نفخ و اسهال را کاهش میدهند. پیاز، سیر و موز از جمله خوراکیهای حاوی مقدار کمی پریبیوتیک هستند. همچنین افراد برای کاهش اثر آنتیبیوتیکها روی سطح ویتامین K میتوانند از مواد خوراکی چون کلم، اسفناج و سبزی جعفری مصرف کنند. بعلاوه افراد باید از مصرف خوراکیهای سرشار از فیبر در حین مصرف آنتیبیوتیکها خودداری کنند زیرا ممکن است بر چگونگی جذب دارو تاثیر بگذارد. برخی از مواد خوراکی از جمله گریپفروت در تاثیرگذاری آنتیبیوتیکها اختلال ایجاد میکنند. / ایسنا