مرورگر شما برای نمایش این سایت قدیمی است. برای مشاهده سایت از سایر مرورگرها استفاده نمایید یا جهت بروزرسانی کلیک کنید.

همچنین میتوانید PDF نشریه را از لینک زیر دریافت نمایید.

شماره خبر: 3211875996861198594

پولنتا با سس گوشت(ایتالیایی)

ایتالیایی‌ها علاقه زیادی به طبخ غذا با آردهای مختلف دارند. پولنتا یکی از این غذاهاست که در عین ساده بودن بسیار پرطرفدار است.

تهیه پولنتا در کشورهای آمریکای لاتین هم بسیار محبوب است.

مواد لازم برای 4 نفر:

گوشت چرخ کرده: 200 گرم / پیاز: یک عدد / فلفل دلمه‌ای: یک عدد/ آرد ذرت زرد: یک پیمانه / پنیر خامه‌ای: یک‌پنجم پیمانه / کره: 2 قاشق غذاخوری / آب: 4 پیمانه / نمک: یک‌پنجم قاشق چایخوری / زردچوبه و فلفل‌سیاه: به میزان لازم /رب گوجه‌فرنگی تازه: 2 قاشق غذاخوری / آبلیمو: یک قاشق غذاخوری

این غذا از حل کردن آرد ذرت در آب و غلیظ شدن آن تهیه می‌شود و بافتی شبیه پوره دارد. به ازای هر پیمانه آرد ذرت، چهار پیمانه آب استفاده می‌شود. می‌توان به جای آب از شیر، آب گوشت یا مرغ یا ترکیبی از آنها هم استفاده کرد.

بعد از حل شدن آرد ذرت در آب پنیر خامه‌ای یا پارمزان را به آن اضافه کرده و هم بزنید. کره را نیز در آخر به آن بیفزایید و هم بزنید تا بافت نرم و یکدستی به‌دست بیاید.

برای تهیه سس گوشت، پیاز را خرد کرده و با کمی زردچوبه تفت دهید، گوشت چرخ شده را به آن اضافه کرده و کمی هم بزنید و فلفل دلمه‌ای خرد شده را بیفزایید و تفت دهید. نمک و فلفل آن را اندازه کرده و آبلیمو و رب را در آخر بیفزایید و هم بزنید. سس آماده را به روی پولنتا بریزید و سرو کنید.

شوربای عروس(ترکیه)

شوربا همان سوپ خودمان است، قدیم‌ترها مردم «گازی آنته» ترکیه، این سوپ را برای عروسی به نام «ازو» تهیه می‌کردند.

مواد لازم برای5 نفر:

گوشت گردن با استخوان: نیم کیلو / پیاز متوسط ریز شده: یک عدد / هویج خرد شده: یک عدد / زرده تخم مرغ: 3 عدد / دانه فلفل سیاه: 10عدد/ آرد سفید: یک پیمانه / کره: 80 گرم / ژلاتین: 2 قاشق / آب لیمو ترش تازه: یک قاشق مرباخوری / فلفل قرمز تند: به میزان دلخواه / نمک: به میزان لازم

گوشت را به همراه آب، پیاز و دانه فلفل سیاه در آن بریزید و بپزید. هویج را ریز خرد و گوشت‌ها را از استخوان جدا کرده و ریش ریش کنید. هویج خرد شده را روی آن بریزید و اجازه دهید با حرارت ملایم کمی بپزند.کره را در یک قابلمه بزرگ دیگر آب کنید و سپس آرد را در کره تفت دهید. مواد گوشت پخته شده را به قابلمه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا غلیظ شود. آب لیمو و زرده تخم‌مرغ را خوب هم بزنید. کمی از شوربای در حال پخت را به آن اضافه کنید و هم بزنید و بعد به ظرف شوربا اضافه کنید. ژلاتین را در آب ولرم حل کنید و در آخر آن را روی آش بریزید و هم بزنید. نمک و فلفل را به میزان دلخواه به آش اضافه کنید.

سیب زمینی کنجد عسلی(چین)

در این که سیب زمینی سرخ شده محبوب‌ترین اسنک و میان وعده دنیاست شکی نیست، اما چینی‌ها این اسنک را به طرزی طبخ می‌کنند که بسیار لذیذتر می‌شود.

مواد لازم برای 4 نفر:

سیب‌زمینی: متوسط 4 عدد / آرد ذرت: 4 قاشق غذاخوری / عسل: 2قاشق غذاخوری / رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری / کنجد: 4 قاشق چایخوری/ سیر: 4 حبه / سس فلفل تند: 2 قاشق چایخوری / سس سویا: یک‌چهارم قاشق چایخوری / نمک: به میزان لازم

سیب‌زمینی را پوست بکنید و خلالی خرد کنید. داخل کاسه‌ای آرد ذرت، سس فلفل تند و نمک بریزید، سیب زمینی‌های خرد شده را اضافه کنید و مخلوط نمایید. داخل ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید، پس از این‌که روغن داغ شد سیب زمینی‌های فلفلی را در روغن بریزید تا سرخ شود سپس بر روی توری قرار دهید تا روغن اضافی آن خارج شود.

تابه‌ای را روی حرارت متوسط قرار دهید سپس دو قاشق غذاخوری روغن و سیر رنده شده را اضافه کنید، پس از کمی تفت دادن سس سویا، رب گوجه‌فرنگی، عسل، نمک و چند قاشق آب جوش اضافه کنید و هم بزنید تا سس بجوشد.

پس از این‌که سس کمی جوشید سیب‌زمینی‌های سرخ شده را اضافه و مخلوط کنید سپس داخل ظرف بریزید، روی سیب‌زمینی‌ها کنجد بپاشید و با پیازچه خرد شده تزیین و سرو کنید.