مرورگر شما برای نمایش این سایت قدیمی است. برای مشاهده سایت از سایر مرورگرها استفاده نمایید یا جهت بروزرسانی کلیک کنید.

همچنین میتوانید PDF نشریه را از لینک زیر دریافت نمایید.

شماره خبر: 3181393480886461670

بستنی‌ای که آب نمی‌شود !‌

خوردن بستنی یکی از شادی‌های کوچک زندگی در طول گرمای تابستان است. بیشتر ما معمولا بستنی را بسرعت و قبل از این که آب شود، می‌خوریم.

به گزارش تابناک، اما ساندویچ بستنی برند Coles که در سوپرمارکتهای استرالیا به فروش میرسد، آب نمیشود، حتی بعد از این که چند روز در دمای حدود 80 درجه بیرون بماند.

خانم ماری سالتر، یکی از مصرفکنندگان این ساندویچ بستنی ابراز نگرانی کرد که هیچ حیوان، حشره یا حتی عناصر هوای گرم به این ساندویچ بستنی بعد از چهار روز بیرون ماندن دست نزده بودند.

این اولین موردی نیست که مصرفکنندگان متوجه رفتار عجیب بستنی شدهاند. در سال 2014 هم، مصرف کنندگان Walmart تجربه مشابهی را با ساندویچ بستنی داشتند، اما سخنگوی Coles این اتفاق را نسبتا عادی خواند.

او گفت: در تهیه ساندویچهای بستنی، ما از تکنیکهای غذایی بسیار ساده و پرکاربردی که فرآیند آب شدن را کند کرده و امکان مصرف ساندویچ بستنی را بدون تکه تکه شدن فراهم میسازند، استفاده میکنیم. این تکنیک شامل اضافه کردن غلیظکننده به خامه است که ساختار لانه زنبوری ایجاد و به کند شدن فرآیند آب شدن کمک میکند.