مرورگر شما برای نمایش این سایت قدیمی است. برای مشاهده سایت از سایر مرورگرها استفاده نمایید یا جهت بروزرسانی کلیک کنید.

همچنین میتوانید PDF نشریه را از لینک زیر دریافت نمایید.

شماره خبر: 3181004727206625339

مبتلایان به سندرم روده تحریک‌پذیر چه بخورند؟

بیماری سندرم روده تحریک‌پذیر مشکلی است که با علائمی در ناحیه شکم از قبیل اسهال، یبوست یا هر دوی آنها شناخته می‌شود.

در حالی که پزشکان هنوز به علت دقیق این بیماری پی نبردهاند، مشخص شده است این اختلال بر چگونگی تعامل مغز و روده تاثیر میگذارد. زمانی که فرد دچار سندرم روده تحریک پذیر است متوجه میشود برخی انواع مواد غذایی موجب میشود علائم بیماری شروع یا تشدید شود. اگرچه این مواد غذایی در افراد مختلف متفاوت است ولی پزشکان به برخی از رایجترین خوراکیها که موجب بروز مشکلات گوارشی میشوند، اشاره کردهاند.

پزشکان رعایت نکات زیر را به مبتلایان به سندرم تحریک پذیر توصیه میکنند:

مصرف میوههایی چون موز، بلوبری، گرمک، انگور، پرتقال، کیوی و توتفرنگی

مصرف سبزیجاتی چون هویج، بادمجان، لوبیا سبز، اسفناج، سیب زمینی شیرین و کدو

افزایش دریافت کلسیم با مصرف ماست به جای دیگر خوراکیهای حاوی لاکتوز

جایگزین کردن کره با روغن زیتون

مصرف شیر بدون لاکتوز / ایسنا