مرورگر شما برای نمایش این سایت قدیمی است. برای مشاهده سایت از سایر مرورگرها استفاده نمایید یا جهت بروزرسانی کلیک کنید.

همچنین میتوانید PDF نشریه را از لینک زیر دریافت نمایید.

شماره خبر: 3134225302320083797

چیزکیک خرمالو

فصل سرما، فصل نارنجی‌های خوشمزه و بمب ویتامین A است و خوردن آن به روش‌های مختلف انرژی و همچنین مواد معدنی و ویتامین زیادی به بدن می‌رساند که چیزکیک خرمالو یکی از این خوردنی‌های خوشمزه است.

مواد لازم برای 4 نفر

خرمالو: 5 عدد / بیسکویت خردشده: 250 گرم / خامه: 300 گرم / پنیر خامه‌ای: 500 گرم / آبلیموی تازه: 4 قاشق غذاخوری / کره آب شده: 100گرم / ژلاتین: 2 قاشق غذاخوری / شکر: 130 گرم

بیسکویت خرد شده را با کره آب شده مخلوط کنید وکف قالب پهن کنید. قالب را نیم ساعت در یخچال قرار دهید. یک‌چهارم پیمانه آب در ظرفی ریخته ژلاتین را روی آن بپاشید و روی بخار آب قرار دهید تا رقیق و حل شود. برای شفاف شدن بیشتر ژلاتین بهتر است آن را با یک قاشق سوپ‌خوری شکر مخلوط کنید. خرمالو را با بقیه شکر مخلوط کرده، نیمی از ژلاتین حل شده را به آن اضافه کنید و کنار بگذارید. پنیر خامه‌ای را با شکر و آبلیموی تازه بزنید تا یکدست شود. باقیمانده ژلاتین حل شده را داخل آن ریخته خامه را هم به آن اضافه کنید. نیمی از کرم آماده را داخل قالب روی بیسکویت‌ها ریخته، نیمی از مخلوط خرمالو را روی کرم ریخته و با سر لیسک صاف کنید. قالب را سه ساعت در یخچال بگذارید و بعد برش زده و با یک برش خرمالو تزیین و سرو کنید.

نان ترکیه‌ای آچما

این نان نرم و خوش‌طعم ترکیه‌ای را می‌توانید به‌عنوان عصرانه همراه با مربا سرو کنید.

مواد لازم

آرد سفید: 2.5 پیمانه / شکر: 1/3 پیمانه / شیر گرم: یک پیمانه / تخم‌مرغ: 2 عدد / مایه خمیر فوری: 2 قاشق چایخوری / نمک: یک قاشق چایخوری / آب گرم: 1.2 پیمانه / کره نرم: 50 گرم / روغن مایع: 1.3 پیمانه / زرده تخم‌مرغ و دانه کنجد سیاه و سفید: به مقدار لازم

شیر و آب را کمی گرم کرده و همراه با شکر و مایه خمیر با هم مخلوط کنید و روی ظرف را پوشانده و نیم ساعت کنار بگذارید تا مایه خمیر عمل بیاید. آرد را سه دفعه الک کنید تا سبک شود. سپس روغن، کره، نمک و سفیده تخم‌مرغ را در مخلوط شیر ریخته و بتدریج آرد را به آن اضافه کنید و خوب با هم ورز دهید. ظرف مناسبی را چرب کنید و خمیر را داخلش قرار بدهید و روی آن را با یک پارچه نم‌دار پوشانده و خمیر را دو ساعت در جای گرم استراحت داده تا پف کرده و لطیف شود. حالا خمیر را به اندازه پرتقال‌های کوچک تقسیم کرده و به‌صورت لوله نازک و بلندی درآورید و هر دو خمیر دراز را با هم تاب داده و دور هم بپیچید و به شکل دایره درآورده و در سینی بگذارید.

روی خمیر را زرده تخم‌مرغ مالیده و روی آن کنجد بریزید و در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتی‌گراد به مدت تقریبا 25 دقیقه قرار دهید تا قهوه‌ای طلایی شود.

اگر دوست داشتید، می‌توانید روی نان آماده شده پودر قند مخلوط شده با دارچین الک کنید.

رویال کرم تافی

دسرهای ژلاتینی طرفداران زیادی میان کودکان بدغذا دارد و می‌توانید به وسیله آن مواد لازم و مغذی را که مورد علاقه کودک نیست به خورد کودک بدهید.

مواد لازم برای 4 نفر

دسر دنت تافی: 2 عدد / خامه صبحانه: 5 قاشق غذاخوری / شیر عسلی: نصف لیوان / شیر: یک لیوان / ژلاتین: 2 قاشق غذاخوری / آب سرد: 10قاشق غذاخوری

پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و اجازه دهید تا آب را به خودش جذب کرده و اسفنجی شود، سپس روی کتری در حال جوش گذاشته و بگذارید کامل حل شده و شفاف شود. دسرهای دنت تافی و خامه را با چنگال هم بزنید تا کمی سبک شوند. شیر را روی حرارت بگذارید تا گرم شود. نیمی از شیر گرم شده را داخل شیر عسلی ریخته و با چنگال هم می‌زنیم تا با هم مخلوط شوند. باقیمانده شیر را با ژلاتین مخلوط کنید. مخلوط شیر و شیرعسلی را کم‌کم به مخلوط خامه و دنت اضافه کرده و با قاشق هم بزنید. سپس مخلوط شیر و ژلاتین حل شده را نیز آرام‌آرام به مایع دسر اضافه کرده و مخلوط کنید. شیرینی این دسر کافی است و نیاز به شکر ندارد. مواد آماده شده را درون قالب ریخته و 5 تا 6 ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب بسته شود.