مرورگر شما برای نمایش این سایت قدیمی است. برای مشاهده سایت از سایر مرورگرها استفاده نمایید یا جهت بروزرسانی کلیک کنید.

همچنین میتوانید PDF نشریه را از لینک زیر دریافت نمایید.

شماره خبر: 3068130184809832118

خوراکی‌هایی برای تسکین آرتروز روماتوئید

به گفته محققان، برخی مواد خوراکی می‌توانند درد، ورم و خشکی مفاصل را تسکین داده و حتی روند پیشرفت بیماری آرتروز روماتوئید را کند نمایند.

به گزارش مهر، محققان دانشگاه کیت هند عنوان می‌کنند مصرف بلوبری و یک فنجان چای سبز به روند درمان این بیماری کمک می‌کند. همچنین آلو بخارا خشک، انار، غلات کامل، ادویه‌جات نظیر زنجبیل و زردچوبه و روغن زیتون نیز ممکن است به روند درمان کمک کنند.

به گفته این محققان، این مواد خوراکی موجب کاهش التهاب و همچنین خشکی و درد در مفاصل می‌شوند. بوآنا گوپتا، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «مصرف منظم فیبرهای رژیمی، میوه، سبزیجات و ادویه‌جات خاص و همچنین حذف برخی عوامل ایجادکننده التهاب و آسیب می‌تواند به بیماران در کنترل بیماری آرتروز روماتوئیدشان کمک کند.»

وی در ادامه می‌افزاید: «بیماران مبتلا به آرتروز روماتوئید باید از رژیم‌های غذایی همه‌چیزخواری، نوشیدن الکل و سیگار کشیدن به رژیم غذایی مدیترانه‌ای، گیاهخواری، و حذف برخی خوراکی‌ها تغییر رویه دهند.»

به گفته گوپتا، پروبیوتیک‌های نظیر ماست و مکمل‌های رژیمی هم شامل میکروارگانیزم‌های سودمندی است که می‌توانند کمک‌کننده باشند.