مرورگر شما برای نمایش این سایت قدیمی است. برای مشاهده سایت از سایر مرورگرها استفاده نمایید یا جهت بروزرسانی کلیک کنید.

همچنین میتوانید PDF نشریه را از لینک زیر دریافت نمایید.

شماره خبر: 2992836477235072774

سوغات 500ساله آشتیان

تولید صابون محلی به عنوان سوغات 500 ساله شهرستان آشتیان، نیمی از نیاز استان مرکزی و استان‌های همجوار را تامین می‌کند.

محمد ذکایی یکی از دو تولیدکننده صابون سنتی آشتیان با بیان این‌که سالانه بین 50 تا80 تن صابون تولید می‌کند، گفت: تولید صابون محلی به فصل تابستان اختصاص دارد و در فصول سرما تولید نمی‌شود. وی با بیان این‌که مواد اولیه تولید صابون محلی آشتیان، چربی حیوانی، سود سوزآور، نمک و آب است، گفت: جداسازی سود سوزآور و نمک از صابون و تولید صابون خالص و پخته شدن آن در دو مرحله از ویژگی‌هایی است که آن را از صابون صنعتی متمایز می‌کند. به گفته وی، صابون آشتیان در پنج ساعت آماده و بیش از پنج روز در آفتاب خشک می‌شود تا به مرحله استفاده برسد و اکنون سوغات اول آشتیان است. / خبرگزاری صداوسیما