مرورگر شما برای نمایش این سایت قدیمی است. برای مشاهده سایت از سایر مرورگرها استفاده نمایید یا جهت بروزرسانی کلیک کنید.

همچنین میتوانید PDF نشریه را از لینک زیر دریافت نمایید.

شماره خبر: 2919914433604723763
مطبخ

آبگوشت لاخلی

هر منطقه شهری با توجه به جغرافیای خود غذای سنتی خاصی دارد،عطر و طعم غذای ایرانی زبانزد خاص و عام است.

مواد لازم:

نخود و لوبیای سفید باهم 1 لیوان

گوشت شتر 500 گرم

گوجه فرنگی 3 عدد

پیاز 2 عدد

سیب زمینی 5 عدد

نمک ، فلفل ، آبلیمو به مقدار لازم

طرز تهیه

نخود و لوبیا را از شب قبل در آب خیس کنید. گوشت را همراه چربی و استخوان به همراه نخود و لوبیا و 1 عدد از پیازها ، و گوجه فرنگی هایی که پوست گرفته اید در ظرف مناسبی بریزید وگوشت شتر را اضافه کنید شش برابر حجم آنها آب از قبل جوشیده سرد اضافه کنید.

برای پختن این دیزی نیاز به فضایی باز است چون این دیزی در زغال قرار میگیرد.نخست ایمنی های لازم را رعایت کنید و سپس زغال ها را آماده کنید تا کاملا سرخ باشند.ظرف فلزی حاوی مواد آبگوشت را میان زغال ها قرار دهید و روی ظرف را نیز از زغال های روشن بپوشانید.بعد از نیم ساعت سیب زمینی ونمک را به آن اضافه کنید و مجدد ظرف را با زغال بپوشانید.پس ازگذشت نیم ساعت دیگر این غذای لذیذ آماده است.می توانید آن را به همراه آب لیموی تازه سروکنید.

نکته

اگر از ظرف مخصوص دیزی بر روی اجاق گاز استفاده می کنید حتما از شعله پخش کن استفاده کنید ( این ظرف زمان پخت را طولانی تر ولی طعم دیزی را بهتر و جا افتاده تر میکند )