مرورگر شما برای نمایش این سایت قدیمی است. برای مشاهده سایت از سایر مرورگرها استفاده نمایید یا جهت بروزرسانی کلیک کنید.

همچنین میتوانید PDF نشریه را از لینک زیر دریافت نمایید.

شماره خبر: 2918798615263311785

سالاد لوبیا چشم بلبلی

لوبیا چشم بلبلی از آن دسته حبوبات پرخاصیت، اما مظلومی است که در پخت و پز کمتر از آن استفاده می‌کنیم، حال آن‌که این دانه کم چرب و بدون کلسترول دارای مقادیر بالایی ویتامینA و یکی از منابع عالی آهن است که برای مبتلایان به کم خونی بسیار مفید است.

لوبیا چشم‌بلبلی فیبر بالایی دارد و به کاهش وزن کمک می‌کند. فیبر همچنین به سیستم گوارشی نظم می‌دهد و مانع یبوست و جذب کلسترول می‌شود و در نتیجه احتمال خطر بروز بیماری قلبی را کاهش می‌دهد.

این همه خواص و مزیت‌ها در همین دانه کوچک نهفته است که این هفته طرز تهیه یک سالاد بسیار خوشمزه و متفاوت با آن را آموزش می‌دهیم. می‌توانید این سالاد را به‌عنوان یک وعده شام سالم وسبک سرو کنید.

مواد لازم برای تهیه سالاد
لوبیا چشم‌بلبلی برای 3 نفر:

لوبیا چشم بلبلی: یک فنجان / پیازچه خردشده: 2 قاشق غذاخوری / هویج نگینی خردشده: یک عدد / جعفری تازه خرد شده: 2قاشق غذاخوری / گوجه‌فرنگی: 2عدد / ذرت پخته‌شده: 4 قاشق غذاخوری / پیاز بنفش: یک عدد / سیر ریز خرد‌شده: یک حبه / روغن زیتون بدون بو: 2قاشق غذاخوری / آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری / سس مایونز: 2قاشق غذاخوری / ماست: 2قاشق غذاخوری / نمک و فلفل: به‌مقدار لازم

لوبیاچشم بلبلی را به مدت سه ساعت از قبل خیس کرده و آبش را چند بار عوض کنید و بعد به مدت 2ساعت بپزید و اجازه دهید آبش کامل کشیده شود و به خورد لوبیا برود و کنار بگذارید تا سرد شود. بقیه سبزیجات را نگینی خرد کرده و با هم مخلوط کنید. روغن زیتون، نمک، فلفل، سس مایونز و ماست را با هم مخلوط کنید و روی سالاد بریزید و هم بزنید و یک ساعت در یخچال قرار دهید و بعد سرو کنید.برای زیبایی بیشتر کمی جعفری و پیازچه خرد شده هنگام سرو روی سالادتان بریزید.