مرورگر شما برای نمایش این سایت قدیمی است. برای مشاهده سایت از سایر مرورگرها استفاده نمایید یا جهت بروزرسانی کلیک کنید.

همچنین میتوانید PDF نشریه را از لینک زیر دریافت نمایید.

شماره خبر: 2884282089001969823

شامی بلغور

شامی یکی از غذاهای نوستالژیک هر خانه است و شامی و کتلت هر خانه و هر آشپزی با شامی و کتلت خانه و آشپز دیگر فرق می‌‌کند.

معمولا برای تهیه شامی از لپه و نخود یا آرد نخودچی استفاده می‌شود. در منوی امروز ما تهیه شامی با بلغور گنجانده شده است که طعم جدیدی به شامی می‌دهد.

مواد لازم برای تهیه شامی بلغور برای 4 نفر:

بلغور جو یا گندم یا مخلوط هردو: 250گرم، تخم‌مرغ: 5 عدد، پنیر صبحانه رنده شده: 100 گرم، جعفری خرد شده: 2 قاشق غذاخوری، پیاز: یک عدد، موسیر خرد شده: 2 قاشق غذاخوری، آب مرغ: یک لیوان، روغن مایع: به میزان کافی، نمک و فلفل: به میزان لازم

بلغور را شسته و چند ساعتی خیس می‌کنیم. سپس با آب مرغ و نمک حدود نیم ساعتی می‌پزیم تا آب مرغ کامل به خورد بلغور برود و کنار می‌گذاریم تا سرد شود. بعد پیاز را رنده کرده و موسیر و جعفری را ریز خرد می‌کنیم و به بلغور اضافه می‌کنیم. سپس پنیر رنده شده را داخل مخلوط ریخته، تخم‌مرغ‌ها را داخل آن می‌ریزیم. بعد از مخلوط کردن کامل مواد با هم به اندازه یک پرتقال کوچک از مخلوط برداشته و در روغن سرخ می‌کنیم. کتلت را با گوجه‌فرنگی‌های حلقه شده و جعفری خرد شده تزئین کنیم.